Preventivna stomatologija

Kako da sačuvate svoje zube i desni?

Preventivna stomatologija…
…obuhvata mere koje sprečavaju nastanak bolesti zuba i usta od kojih su najčešće karijes i parodontopatija.
Samo redodovno i pravilno čišćenje zuba, uravnotežena ishrana i eliminacija loših navika mogu sprečiti pojavu karijesa i drugih bolesti zuba. To je ono što Vi možete učiniti za svoje oralno zdravlje.
I pored dobre oralne higijene redovna poseta stomatologu, bar jednom godišnje, je neophodna, zato što kontrolu zuba i detekciju oboljenja može izvršiti samo stomatolog.
Ono što Vam mi pružamo u ordinaciji usmereno na sprečavanje pojave oboljenja usta i zuba su:
  • Zalivanje fisura
  • Profesionalna lokalna aplikacija koncentrovanih fluorida kako bismo sprečili nastanak karijesa.
  • Uklanjanje mekih i čvrstih naslaga sa zuba ultrazvučnim aparatom kao prevencija nastanka zapaljenja desni, parodontopatije i karijesa.
  • izrađujemo individualne štitnike za zube, ukoliko je potrebno, da bismo sprečili povrede zuba
  • ispravljamo Vaše zube ortodontskim aparatima ili providnim folijama kako bismo Vam omogućili da održavate adekvatnu oralnu higijenu
  • i jako važno je da se stomatološkim pregledom može otkriti oralni karcinom u ranoj fazi.

Zadovoljni pacijenti

“Preporučujem Dr Ivanu i Dr Mariju jer svoj posao rade odlično i odgovorno. Obe su veoma strpljive i ljubazne i zadovoljstvo je razgovarati sa njima. Uvek sam se plašila da odem kod zubara ali sada više ne osećam tako nešto zahvaljujući ordinaciji – INCISIVUS – . Moja topla preporuka”

“Svi u ordinaciji – INCISIVUS – su apsolutno ljupki i ljubazni. Veći deo života sam imala fobiju od zubara ali posle samo jedne posete, zapravo se radujem povratku”

Translate »
Call Now Button